Geplaatst op

Warmte met wol

Warmte met wol

De herfst is al in volle gang en de winter staat straks voor de deur. Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur langzaam begint te dalen, is het tijd om ons voor te bereiden op de koude maanden die eraan komen. Bij de Kikkerkoning hebben we daar de perfecte items voor.

Een van de beste manieren om lekker warm te blijven en er ook nog eens leuk uit te zien, is met wollen kleding. Het merk Engel staat bekend om hun prachtige hoogwaardige wollen kledingstukken die niet alleen warmte bieden, maar ook duurzaamheid en stijl combineren. Bij de Kikkerkoning zijn we dol op de wollen jasjes van Engel. Deze jasjes zijn gemaakt van 100% biologische wol en zijn hierdoor zacht en stevig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd wel iets leuks tussen zit voor jouw kind.

Naast de prachtige wollen jasjes hebben we bij de Kikkerkoning ook wollen dekens van het merk Klippan. Klippan is een Zweeds merk en maakt hun dekens van 100% eco wool, dit zorgt voor extra warmte en comfort. De dekentjes zijn wederom verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tijdens de koude dagen is het hebben van warme voeten natuurlijk essentieel, daar hebben we bij de Kikkerkoning ook wat voor! Ewers sokken zijn niet alleen warm, maar hebben ook een antislipzool, waardoor je kinderen veilig kunnen rondlopen. We verkopen deze sokken in verschillende leuke printjes.

Kun jij nou ook niet wachten op de winter en ben je benieuwd wat we bij de Kikkerkoning nog meer hebben? Kom snel langs in onze winkel of bezoek onze webshop!