Geplaatst op

De magie van Djeco

De magie van Djeco

Bij de Kikkerkoning zijn we er trots op dat we al jarenlang producten van het Franse merk Djeco verkopen. Sterker nog, het is misschien wel ons best verkopende merk! Djeco staat bekend om hun prachtige assortiment aan puzzels, spelletjes, knutselpakketten, accessoires en nog veel meer.

Voor ieder wat
Voor elke leeftijd heeft Djeco wel iets leuks te bieden. Voor de allerkleinsten zijn er prachtige houten rammelaars en bijtringen. Voor de iets oudere kinderen zijn er ontzettend veel leerzame puzzels en spelletjes. Zo verkopen we bij de Kikkerkoning super leuke houten puzzels van boerderijdieren, maar ook magnetische letters en puzzels met thema’s zoals de ruimte. Daarnaast hebben we ook diverse knutselsets, poppen, kinderwekkers en zelfs muziekinstrumenten.

 

djeco houten puzzel

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid
De producten van Djeco zijn perfect om cadeau te doen bij elke gelegenheid. Of je nu opzoek bent naar een verjaardagscadeau, een kraamcadeau of iets leuks voor de feestdagen, bij de Kikkerkoning hebben we het. De aankomende feestmaand is natuurlijk de perfecte kans om te ontdekken wat Djeco te bieden heeft en om je kinderen te verrassen met iets speciaals. Kom snel langs in onze winkel of bezoek onze webshop!

Sinterklaastip: Djeco in de zak!
Bij de Kikkerkoning geven we je graag een paar tips voor in de zak van Sinterklaas!
zoals:

djeco kapper set
djeco geheim dagboek