Geplaatst op

Sinterklaas bij de Kikkerkoning

O, kom er eens kijken…

Sinterklaas bij de Kikkerkoning

Sinterklaas is weer bijna in het land! De tijd van pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes komt eraan. Om deze feestelijke tijd te vieren, hebben wij bij de Kikkerkoning een aantal superleuke producten voor jullie.

Bij ons vind je de leukste Sinterklaasboeken die je meenemen op avonturen vol magie en plezier. Zo hebben wij bijvoorbeeld ‘Sinterklaas kapoentje’ van Freddie Langeler. De boeken bevatten prachtige illustraties die elk kind doet verwonderen.

Voor de kleintjes hebben we ook liedjesboeken met de allerleukste Sinterklaasliedjes. Samen zingen en lezen zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens deze feestelijke periode.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze prachtige boekencollectie hebben we ook ontzettend veel leuke decoratieve producten. Zo verkopen we hele leuke Sint en Piet beeldjes en schattige houten popjes. Deze decoraties creëren een gezellige sfeer die perfect past bij de komst van Sinterklaas.

Kan jij nou ook niet wachten en ben je benieuwd naar alle andere Sinterklaasproducten? Kom langs in onze winkel of bekijk de webshop!