Geplaatst op

Een magische kerst met Maileg

Een magische kerst met Maileg

De kerst komt er weer aan en bij de Kikkerkoning hebben wij de leukste Maileg producten voor een magische kerst. Maileg is een Deens merk waar we bij de Kikkerkoning al jaren dol op zijn! Het merk is opgericht in 1999 en sindsdien een mega groot succes.

Maileg staat bekend om zijn schattige konijntjes en grappige muizen, speciaal ontworpen voor in en om het poppenhuis. Ze hebben zelfs hele muizenfamilies! Van baby muizen tot opa en oma muizen. Maileg heeft het allemaal! Opa en oma muis slapen zelfs in oude luciferdoosjes! En zo zijn er nog veel meer leuke verpakkingen waarin de muisjes verkocht worden. Zo wordt elk Maileg muisje een speciaal cadeautje op zich!

Maileg Santa Mouse

Speciaal voor de feestdagen hebben we de betoverende kerstcollectie van Maileg in de winkel liggen! Zo hebben we koekmannetjeshuisjes en schattige muisjes met rode puntmutsjes op. Maar dat is nog niet alles, de muizen kunnen zelfs sleeën en skiën! De kerstboom versierd met lichtjes en ballen mag natuurlijk ook niet ontbreken in het poppenhuis.

Ben je nog opzoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen en ben je benieuwd naar de gehele kerstcollectie? Kom snel langs in onze winkel of bekijk onze webshop!