Geplaatst op

30 jaar de Kikkerkoning

30 jaar de Kikkerkoning

De geschiedenis van de Kikkerkoning gaat terug naar 1994. Inmiddels bestaat het bedrijf al bijna 30 jaar en heeft het een uniek karakter opgebouwd.

In 1994 begon Anja Bernard met haar winkel de Kikkerkoning. De winkel zat toen in een oude fietsenstalling in de Van Loostraat in het statenkwartier in Den Haag. Anja begon destijds met de verkoop van tweedehands houten speelgoed, antiek, handwerkmaterialen en klokken die door haar vader werden gemaakt.

Al snel groeide de winkel uit en opende Anja opnieuw haar deuren in een groot pand om de hoek. Er kwam een ruim aanbod van speelgoed. Zo werd de collectie uitgebreid met een ruime selectie aan houten speelgoed en kwam er ook nieuw en uniek speelgoed, zoals Steiff knuffels, poppenwagentjes, kastelen en poppenhuizen. Anja gaf ook poppencursussen in de winkel, waar zij samen met andere moeders poppen maakte. De winkel werd op deze manier een gezellige, unieke en sfeervolle winkel.

In 2003 is dochter Jorien in de winkel komen werken. Zij hield zich bezig met zowel de inkoop als de verkoop. In 2012 is ook dochter Sophie in de winkel komen werken. Anja zelf werkt nog steeds in de winkel, maar houdt zich nu vooral bezig met de inkoop en de verzorging van de winkel.

Na ruim 25 jaar werd de webshop van de Kikkerkoning geopend. Ook online staat dus een ruim aanbod aan uniek speelgoed. Mensen uit alle hoeken van Nederland kunnen onze winkel nu ook via de webshop bezoeken.

Het team van de Kikkerkoning bestaat momenteel uit 7 vrouwen. Waaronder Anja en haar twee dochters, maar ook twee zussen van Anja. Anja haar zussen zijn weliswaar met pensioen, maar vinden het werken in de winkel nog altijd erg leuk.

Volgend jaar bestaat de Kikkerkoning al 30 jaar! Met deze jarenlange ervaring heeft de Kikkerkoning een uniek karakter opgebouwd met kwalitatief speelgoed en bijzondere items. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau of wilt genieten van de sfeer, bij de Kikkerkoning ben je altijd aan het juiste adres.