Geplaatst op

Terug naar school: Ontdek een wereld van tassen en accessoires!

Terug naar school: Ontdek een wereld van tassen en accessoires!

De zomervakantie loopt op z’n einde en dat betekent maar één ding: terug naar school! Een nieuw schooljaar brengt nieuwe kansen, nieuwe avonturen en natuurlijk een nieuwe look. En als het om schooltassen gaat, hebben we bij de Kikkerkoning een groot assortiment aan tassen die je hart sneller laten kloppen!

Rugtassen
Bij ons vind je een uitgebreide verzameling van tassen van verschillende merken zoals LÄSSIG, Little Dutch en Studio Ditte, speciaal ontworpen voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke bloemenrugzak of juist een stoere, wij hebben het allemaal! Voor de allerkleinsten hebben we ook speciale peuterschooltasjes die perfect zijn afgestemd op hun behoeften. Deze tasjes zijn kleiner en lichter, waardoor ze ideaal zijn voor de kleine ontdekkingsreizigers.

Meer dan alleen tassen
Wat is een geweldige schooltas zonder bijpassende accessoires? Bij de Kikkerkoning begrijpen we dat de details belangrijk zijn. Daarom bieden we niet alleen een verscheidenheid aan tassen, maar ook bijpassende broodtrommels en bekers. We zijn trots op onze selectie van Camelbak bekers. Deze flessen zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ze zijn ook versierd met leuke en kleurrijke afbeeldingen.

Naast Camelbak hebben we ook Blafre flessen in ons assortiment. Dit Noorse merk staat bekend om zijn stevige en kwalitatieve flessen met gekleurde doppen. Het beste deel? Je kunt de doppen in verschillende leuke kleuren apart aanschaffen, zodat je de look van de fles kunt aanpassen aan je eigen stijl.

Maar onze selectie stopt niet bij tassen en bekers! We hebben ook een groot assortiment aan leuke bakjes voor fruit en nootjes, evenals handige Food Jars om pasta en soep in mee te nemen. Zo kun je jouw kind altijd een gezonde en heerlijke lunch bezorgen.

Bij de Kikkerkoning staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de rugtassen en accessoires voor het nieuwe schooljaar. Kom langs en ontdek de kleurrijke wereld van kindertassen die wachten om ontdekt te worden!