Geplaatst op

Het assortiment van de Kikkerkoning

Het assortiment van de Kikkerkoning

Wat de Kikkerkoning uniek maakt, is dat het team alleen producten inkoopt die ze zelf leuk vinden. En waarvan ze denken dat hun klanten ze ook zullen waarderen. Het team van de Kikkerkoning heeft een goed gevoel voor wat wel en niet in de smaak valt bij hun klantenkring. Dit persoonlijke tintje zorgt ervoor dat de Kikkerkoning altijd een gevarieerd en zorgvuldig samengesteld assortiment heeft.

Bij de Kikkerkoning vind je speelgoed voor alle leeftijden, vanaf 0 jaar. Voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld bijtringen, knuffels, zachte speelgoedboekjes en mooie houten speeltjes. Merken zoals Grimm’s, Sophie de Giraf, Little Dutch en Djeco zijn bij ons elke dag verkrijgbaar. Maar we hebben ook prachtige geboortecadeaus zoals wollen of katoenen dekentjes. Het Duitse knuffelmerk Steiff wordt ook regelmatig gekozen als geboortecadeau.

Voor de iets grote kinderen hebben we veel puzzels, spelletjes, knutselpakketten en stapeltorens die dagelijks over de toonbank vliegen. En dan hebben we ook nog de schitterende verkleedkleding van Souza, met prachtige jurken, ridderpakken, glitterhaarbanden en toverstafjes.

Naast speelgoed hebben we bij de Kikkerkoning ook een uitgebreide collectie aan kinderboeken. Van antroposofische boeken tot sprookjesboeken en nog veel meer.

Voor de echte avonturiers hebben we ook veel natuur- en ontdekkingsmaterialen. Denk aan kompassen en meeneemboekjes met informatie over bijvoorbeeld schelpen, vogels, insecten en sterren.

De Kikkerkoning streeft ernaar om een breed assortiment aan speelgoed en boeken aan te bieden, waarbij kwaliteit voorop staat. Of je nu opzoek bent naar educatief speelgoed, zachte knuffels of boeken, bij de Kikkerkoning vind je altijd iets unieks.